Tarinaniskennän aluemestaruuskilpailu

Tarinaniskennän aluemestaruuskilpailu Kirjakauppa Tulenkantajissa lauantaina 6.4 klo 13. Ilmoittautumiset: tulenkantajatkauppa@gmail.com tai kirjakaupan päivystäjälle, puh. 045-3489688. Tervetuloa iskemään tarinaa!

ALUEELLISET ALUEMESTARUUSKILPAILUT JA TARINANISKENNÄN

SM-KILPAILU VUONNA 2013

Tarinaniskennän SM-kilpailu järjestetään 12. kerran Kärsämäellä 13.7.2013. Kilpailuun osallistuu 10 aluemestaruuskilpailun voittanutta.

Aluemestaruuskilpailut on jo sovittu järjestettäviksi seuraavissa paikoissa: Haapavesi (kilpailu maahanmuuttajille), Joensuu, Jyväskylä, Kajaani, Nivala, Oulu, Salla, Tampere, Tornio ja Turku.

Tarinaniskentäkilpailun säännöt:

Alueelliset mestaruuskilpailut ovat avoimia kaikille, joten kaikilla halukkailla on mahdollisuus yrittää voittaa mestaruus. Alueellisiin mestaruuskilpailuihin voi tulla myös alueen ulkopuolelta.

Kilpailussa kerrotaan enintään seitsemän minuutin omakohtainen tarina. Tarinan pitää pohjautua itse koettuun tai perheessä/suvussa tapahtuneeseen tositarinaan, jota ei ole aikaisemmin julkaistu tai esitetty julkisesti. Kilpailussa edellytetään perinteistä tarinankerrontaa ilman rooliasuja tai muuta rekvisiittaa. SM-finaalissa kerrotaan sama tarina kuin alueellisissa mestaruuskilpailuissa.

Tarinoilta toivotaan omaperäistä, hillittyä, vauhdikasta, jännittävää, iloista, surullista, tavanomaista, raflaavaa, yleiskielistä, murreasuista, tai jopa rajojaan etsivää kerrontaa, kuten kilpailija itse parhaana pitää. Kuitenkin tulee huomata, että Kärsämäellä pidettävä SM-kilpailu on suurelle yleisölle tarkoitettu perhetapahtuma.  Näin ollen tarinoiden tulee soveltua julkiseen esittämiseen, eivätkä ne saa loukata ketään henkilöä tai ryhmää.

Palkinnot

Alueellisen kilpailun järjestäjät voivat tietenkin itsekin antaa voittajille palkinnon. Elämäntarinayhdistys lahjoittaa jokaisen aluemestaruuskilpailun kolmelle parhaalla Elämäntarina-lehden vuosikerran 2013. Lisäksi aluemestaruuskilpailun järjestäjät ja kolme parasta saavat dvd:n viime vuoden tarinaniskentäkilpailusta Jokaiselle aluemestaruuskilpailun voittajalle, joka osallistuu SM-kilpailuun Kärsämäellä, annetaan 100 euron kannustuspalkinto.

Kärsämäellä 13.7. valittava tarinaniskennän Suomen mestari saa 500 euron palkinnon ja yleisön suosikiksi valittu saa kärsämäkisen kuvataiteilijan Juho Yli-Posson veistämän reliefin. Toiseksi sijoittunut saa 300 euroa ja kolmanneksi tullut 200 euroa. Kaikille loppukilpailuun osallistuneille annetaan kunniakirja.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Mainokset
%d bloggers like this: