Lily Onjukka-Prusin runokokoelma Ihminen Ihminen julkaistaan 27.3.

HUOMIO: Julkkareita juhlitaan KLO 18, EI KLO 16, kuten useammassakin paikassa on virheellisesti tiedotettu. Pahoittelemme väärää tietoa!

Torstaina 27.3. klo 18 pääsemme juhlimaan Lily Onjukka-Prusin runokokoelman Ihminen Ihminen julkistamista. Kirjailijaa haastattelee J.K. Ihalainen. Tilaisuuteen on vapaa pääsy. Tervetuloa!

Lily-kansi

Lily Onjukka-Prusi (s. 1930 Helsingissä) asuu Tampereella. Ihminen Ihminen on hänen ensimmäinen julkaistu runokokoelmansa. Toimittajana työuraa tehnyt Onjukka-Prusi on saanut useita runopalkintoja, muun muassa Pirkanmaan kirjoituskilpailussa vuosina 1968 ja 1969. Kulttuurialan työtehtävissä läheisiä ovat olleet kuvataide-, kirjallisuus- ja teatterikritiikki. Eläkkeelle jäätyään hän kirjoitti 80-vuotiaaksi asti tamperelaisesta teatterista.

Lily-kuva

”Koskaan elämässä ei ole väärä aika tarttua siihen, mikä meitä innoittaa. Koskaan ei ole liian myöhäistä, koskaan ei liian aikaista.” – Jenni Haukio

Mainokset

2 ajatusta artikkelista “Lily Onjukka-Prusin runokokoelma Ihminen Ihminen julkaistaan 27.3.

  1. Katariina Fleming sanoo:

    Upeaa,Lily!

    Vihdoin saadaan runojasi myös kirjaksi. Jo vuosikymmeniä olemme saaneet kuulla runoesityksiäsi lukuisissa eri juhlatilaisuuksissa. Lämpimät onnittelut ja kiitokset myös Tulenkantajille. Siellä siis nähdään torstaina 27.3. kello 16.

    Katariina

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Mainokset
%d bloggers like this: