Pöljät päivät 1.4.-5.4.!

Pöljääkin pöljempi yllätys kaikille Tulenkantajien ystäville ja tuttaville! Kevät tuo tavallisestikin tullessaan kaikenlaista hiukan höpsähtänyttä, mutta tänä vuonna markkinahuuma ei iske ainoastaan keskustan isoihin tavarataloihin, vaan myös pikkuiseen Tulenkantajat-kirjakauppaan.

Valmis pöljämainos_2

Tulkitsit oikein: Tulenkantajat-kirjakaupan kaikkien aikojen ensimmäinen ALE alkaa tiistaina 1.4. klo 12. Auringonpaisteesta innostuneena kevätsiivoamme nurkat ja myymme monenlaisia kirjalöytöjä kerrassaan pöhköin hinnoin. Aikaa pöljäilyyn on lauantaihin 5.4. klo 15 saakka, mutta parhaat viedään tietysti päältä ensimmäisenä.

Pöljäviikolla on odotettavissa myös monenlaista ei-pöllömpää ohjelmaa:

  • Tiistaina 1.4. Klo 13 esiintyy trubaduuri Antti Asunmaa. Lisätietoja täällä! Klo 18 Tulenkantajissa vierailee kuukauden runoilijan ominaisuudessa Jussi Rusko. Samassa rytäkässä juhlitaan Jussin uuden runokokoelman Lyhyitä ja pitkiä tunteja julkkarit! Lisätietoja täällä! Jussi Rusko esiintyy samana iltana myös Runokaraokessa Kulttuuriravintola Kivessä klo 20.
  • Keskiviikkona 2.4. klo 18 Tulenkantajien kauppaan rantautuu Harri Hertellin Kutsumme sitä kodiksi -runokokoelman julkkarikiertue. Lisätietoja täällä! Tapahtuma Facebookissa.
  • Torstaina 3.4. klo 18: Balladin paluu! Erkki Aura esittää itse säveltämiään ja sanoittamiaan kappaleita. Suurin osa ohjelmanumeroista ennenkuulemattomia!
  • Perjantaina 4.4. klo 18 Sakari Levä kertoo Jalat muistavat maan -matkakirjastaan. Lisätietoa täällä!

Ohjelma saattaa vielä laajentua ja täydentyä, seuraa ilmoittelua kalenterissa ja Facebookissa. Kaikkiin tilaisuuksiin on vapaa pääsy. Tervetuloa!

PS. Pöljien päivien aikana kauppa on auki normaalisti, eli arkisin klo 12-18 ja lauantaina klo 12-15. Tapahtumapäivinä ovet ovat tietysti auki niin kauan kuin ohjelmaa riittää.

PS2: Tämä EI ole aprillipila!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Mainokset
%d bloggers like this: