Linda Huhtisen Pahoja asioita -teoksen julkkarit

Tervetuloa Linda Huhtisen Pahoja asioita -teoksen julkistamistilaisuuteen keskiviikkona 7.10. klo 18! Luvassa ohjelmaa: uuden polven manserokkari, Kormuksen solisti Anton Äikäs esittää tilaisuudessa akustisena Juicea ja Isokynää!

Pahoja Asioita kertoo surusta ja sairaudesta ihmisessä. Se on ensimmäinen osa kolmiosaisesta runoelmasta, joka kertoo tuskasta ihmisen elämässä. Vaikka Pahoja Asioita kertookin surusta yhden ihmisen suulla, voi tarina olla kenen tahansa. Pahoja Asioita on tositarina, joka pohjautuu mustakantiseen päiväkirjaan vuosien takaa. Tarina kertoo ajasta ennen sairautta, paranemisen pelosta ja kaipuusta, valottomista jaksoista sairaalassa ja siitä, mitä kaiken sen jälkeen tapahtui.

”Meillä jokaisella on oma tarinamme surusta. Yleensä me varjelemme tarinaamme liikaa, kätkemme sen sisäämme ja yritämme olla kuin sitä ei olisikaan. Toivon, että minun tarinani kannustaa ihmisiä kertomaan myös oman tarinansa ja sen saattelemana päästämään irti siitä taakasta, jota kantaa mukanansa.

– Suru muuttuu kevyemmäksi kun sen päästää pois sisältään – hyväksyy ja lopulta hyvästelee ikiajoiksi”

Linda Huhtinen on tamperelainen yrittäjä ja kolumnisti joka rakastaa Lauri Viitaa, Juice Leskistä ja ruutupaperille kirjoitettuja kirjeitä. Tottelee kuuliaisesti vakaumusta jonka mukaan Beatlesia saa kuunnella vain vinyyliltä.

Linda_Huhtinen_web huhtinen_pahojaasioita_web

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Mainokset
%d bloggers like this: