Harri V. Hietikko kertoo uudesta kirjastaan Insomnian ensioireet

Perjantaina 16.10. klo 18 kirjailija Harri V. Hietikko kertoo uudesta kirjastaan Insomnian ensioireet (Reuna kustantamo).

Palkitun biker-sarjan kolmannessa kirjassa yksinäinen motoristi näyttäytyy naisystävänsä Gudrunin kuolemaa surevana hahmona. Päähenkilön luonteenpiirteistä nousee nyt pintaan filosofi, ja yllättävät tapahtumat motoristiklubilla edellyttävät myös kykyä johtaa joukkoja. Vihantäyteisen elämänasenteen ja väkivallan takaa paljastuu myös huumoria ja itseironiaa. Prätkäjengin operaatioissa on surkuhupaisia piirteitä. Nyt ei tarvitse enää arvuutella kuten sarjan aiemmissa kirjoissa, mille kirjan hahmolle saa nauraa.

Älykästä sanailua, kielellistä ilotulitusta – Harri V. Hietikon kirjoissa on luotu uusi ilmaisutapa rikoskirjallisuuteen. Edellisen kirjan Näkemiin Shosanna tapaan tässäkin on hersyvän hauskoja rinnastuksia musiikkiin, elokuvaan ja kirjallisuuteen, ja lukujen saksankieliset aloitussitaatit ovat tuttuun tapaan Rammsteinia.

Tulenkantajien kirjakaupassa on myynnissä sekä Insomnian ensioireet -kirjaa että aiempaa Näkemiin Shosanna -teosta sopuhintaan. Tervetuloa!

Insomnian_ensioireet_110x177mm_valittu.indd harri_v_hietikko

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Mainokset
%d bloggers like this: