Kirjajulkkarit: Minna Autio – Spiraali

Minna Aution esikoisrunokokoelma Spiraali (Sanasato 2016) julkaistaan torstaina 21.1.2016 klo 18 Tulenkantajien kirjakaupassa Tampereella. Tilaisuudessa on tarjolla runoja, kirjaa kampanjahintaan ja omistuskirjoituksella, hiukan virvokkeita ja mukavaa ohjelmaa.

Kirjoittaja Minna Autio on asunut pitkään Tampereella ja tamperelaisuus on myös vahvasti läsnä monissa runoissa. Teoksen teksteissä liikutaan ihmiselämän eri aikakausissa ja käydään vuoropuhelua kaupungin, luonnon ja ihmisten kesken. Runot kertovat ihmisten erillisyydestä, vieraiden ja vierauden läheisyydestä, läsnäolosta. Ihmisten ajatukset ja tarinat tulevat esiin vaikkapa metsässä tai bussimatkalla.

Teoksen teemoja ovat mm. ajan kerrostumat, yllättävät yhteydet, arkisen maailman absurdius ja ihmeellisyys sekä jonkun tai jonkin kaipuu; toivo löytämisestä – tai luopumisesta.

Minna Autio on opiskellut kirjoittamista Viita-akatemian kolmivuotisessa kirjoittajakoulussa ja toiminut monipuolisesti sanataiteen parissa; hän on mm. perustanut kirjallisuustapahtumasivusto Teonsanan. Tällä hetkellä Minna toimii freelancerina viestintäalalla ja ohjaa erilaisia luovan kirjoittamisen ryhmiä.

Tervetuloa!

 

spiraali_kokokansi

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Mainokset
%d bloggers like this: