Lastenlauantain vieraana Anneli Kanto

Lauantaina 1.4. klo 13 vietämme Lastenlauantaita ja vieraaksemme saapuu kirjailija Anneli Kanto. Kannon viimeisin Virtas-kirja, Vilma Virtanen virpomassa, käsittelee ajankohtaan sopivasti pääsiäistä.

”Palmusunnuntai lähestyy, ja Virtasen lapset päättävät lähteä virpomaan. Veera ei kelpuuta valmisteluhommissa laiskotellutta Vilmaa mukaansa, vaan tämän on tyytyminen Perttuun ja Kastehelmeen. Ujoa Vilmaa jännittää kovasti olla joukon johtaja ja soitella vieraiden ihmisten ovikelloja. Tyly vastaanotto heti ensimmäisellä ovella vie Vilmalta sisun kaulaan, mutta pikkusisarusten kannustuksella virpominen alkaa sujua. Ovien takaa kurkkii monenlaisia ihmisiä, ja Vilma saa reissulla aimo annoksen rohkeutta – puhumattakaan suklaamunista.

Virpominen on monin tavoin jännää, kun pitäisi tehdä kauniit oksat, muistaa lorut ja olla rohkea, kohtelias ja kiitollinen yhtä aikaa. Virtasen lapsista kertova kuvakirjasarja on tarjonnut vertaistukea ja huumoria lapsiperheille jo kahdeksan osan verran. Tällä kertaa Anneli Kannon mainio teksti ja Noora Katon ilmiömäinen kuvitus luotsaavat Virtasia läpi palmusunnuntain perinteiden.”

Tervetuloa paikalle koko perheen voimin!

Anneli_Kanto1.jpg

Kuva: Hannu Peltonen

Mainokset
Mainokset
%d bloggers like this: