Triplajulkkarit: Salomaa, Aarnio & Martikainen

27.4.2017 klo 17.00 alkaen kirjakauppa Teos & Tulenkantajissa julkaistaan kolme uutta runoteosta. Sauli Salomaan Paljon yli huomisen, Pirjo Aarnion Mandalaa ja punontaa sekä Rauni Anita Martikaisen Kävelykirjoituksia ovat osa Kustannusosakesyhtiö Mediapinnan Suomi 100 runokirjaa -sarjaa.

Sauli Salomaa on tamperelainen pirkkalaiskirjailija, joka on Tammerkynän puheenjohtaja ja käynyt Viita-akatemian. Teokset: Mustareunainen sädekehä, romaani (Bookhouse 2015) Kyyti, esikoisromaani (Sanasato, Celia-äänikirja 2015) Järkäle, aforismikokoelma (Tampereen aforismiyhdistys 2014) ja viisi runokirjaa 1994–2004.

Vain pisara hennon ruohon ravitsee
vangittuina kiveen kolon taiteilee

Pirjo Aarnio, s.1945 Joutsenossa, on julkaissut aiemmin omakustanteen ”Bostonin Punainen Hehku” 2014, joka on kokoelma novelleja, kertomuksia, runoja. Kirja lapsuudesta tuberkuloosiparantolassa on parhaillaan valmistumassa. Nyt julkaistava Mandalaa ja punontaa sisältää Mandala Madnessin virkkausta, sanojen punontaa, aamunavauksia FB:ssa. Eläkeläisen harrastuksista runokirjaksi.

Kävelykirjoituksia on Rauni Anita Martikaisen toinen kokoelma. Martikaisen laululyriikkaa on sävelletty ja esitetty Maailmantango-festivaaleilla Tampereella. Hän on Pirkkalaiskirjailijat ry:n jäsen.

Tilaisuudessa on tarjolla keväistä juomaa ja runollisia makuja. Vapaa pääsy.

Tervetuloa!

Mainokset
Mainokset
%d bloggers like this: