Pientä fiksausta vailla -kirjan julkkarit

Tervetuloa Amanda Vaaran Pientä fiksausta vailla -kirjan (Karisto 2017) julkkareihin tiistaina 17.10. kello 18! Tilaisuudessa Päivi Haanpää haastattelee kirjan kirjoittajaa. Amanda Vaara on kirjailija Niina Hakalahden ”kirjailijasivupersoona”, joka kirjoittaa Niina Hakalahdelta salaa mitä haluaa.

Lämpimästi tervetuloa!

Amandavaara.jpg

Referaatti kirjasta:
Burnoutista toipuva Venla haluaa aloittaa puhtaalta pöydältä. Takana on ura kiinteistönvälittäjänä ja hankala avioero juristimiehestä. Venla päättää jättää cityelämän ja ostaa pikkukaupungista itselleen ja lapsilleen vanhan kansakoulun. Talon myötä Venla hankkii kokonaan uuden elämäntavan majoituspalveluineen, pop up -kahviloineen ja blogeineen. Majatalo Villa Venlaan hakeutuu värikästä väkeä. On niin aamiaispöydästä eväitä tekevää tuote-esittelijää kuin perinteistä reppureissaajaakin.

Ja yhtenä päivänä taloon astuu kitaroineen rastatukkainen trubaduuri Juuso, taiteilijanimeltään Jörn. Pienen fiksauksen sijaan Venlan tunteet joutuvat totaalimyllerrykseen.

Pientä fiksausta vailla aloittaa valloittavan viihdesarjan, jossa seurataan oravanpyörästä hyppäävän Venlan uutta elämänvaihetta. Majatalon vaihtuvat kulkijat, persoonalliset naapurit ja karkailevat kanat tuovat eloa Venlan arkeen, jossa tosin riittää entuudestaan teinityttären ja ex-miehen järjestämiä tempauksia. Kuka sanoikaan, että downshiftaus on leppoisaa?

Mainokset
Mainokset
%d bloggers like this: