Kolmen runoilijan julkkarit

Tervetuloa kolmen runoilijan uusien teosten julkkareihin Teos & Tulenkantajat -kirjakauppaan perjantaina 2.2.2018 klo 18! Runoilijoita haastattelee Solina Riekkola.

Tuija Välipakan neljäs runokokoelma Uutisia! tutkii ihmisyyttä, identiteettiä sekä muistia uutisten ja valeuutisten valtaamassa maailmassa. Teos tarjoaa lukijalleen yllättäviä näkökulmia ja useita tulkinta-avaruuksia, haastaa visuaalisin keinoin muuttamaan perinteistä lukutapaa. Teokseen liittyy myös valokuvasarja, runovideoita sekä Flash Video Poems -taidetta.
Välipakka on tamperelainen runoilija ja kirjailija sekä Pirkkalaiskirjailijoiden puheenjohtaja.

Raisa Jäntin runokokoelma Grand plié vie lukijansa tanssisaliin, peilien ääreen, loputtomaan toistoon: Me rakastamme lonkkiamme / sitä miten ne naksahtavat ensimmäisessä grand +plié+ssä.
Jäntti on tamperelainen runoilija, jolta on ilmestynyt kokoelma Läpilyöntikipu (2015) ja runoseikkailu Neppari (2017). Hän tanssi balettia 15 vuotta.

Mirkka Marika Mattheiszenin runovihko, jossa jokin muistuttaa etäisesti eläintä, on #toistaiseksinimeämätön. Se on kierrätettäväksi kelpaava ja ajassa muuntuva.

 
 
 
Mainokset
Mainokset
%d bloggers like this: