Julkkarit: Sairaalan iloiset lapset

sairaalan iloiset lapsetPirjo Aarnion kolmas kirja Sairaalan iloiset lapset : Talkkarin tytön tarinoita vv. 1945–1959 on omaelämäkerrallinen muistelmateos Tiuruniemen tuberkuloosiparantolasta. Parantola ja sen henkilökunta elivät omaa suljettua elämäänsä Saimaan rannalla metsien keskellä. Saimaa ja yhteisöllinen elämä ovat vaikuttaneet syvästi talkkarin tyttöön, joka nyt jo eläkeläisenä kertoo mielikuvituksella väritettyjä tarinoitaan neljäntoista vuoden ajalta.

Kirjailijaa haastattelemassa julkaisutilaisuudessa 28.maaliskuuta kello 17:30 on Aino Hagner Pirkanmaan elämäntarinayhdistyksestä. Tilaisuus on maksuton. Tervetuloa!

Pirjo Aarnio, ent. Ilmaniemi, os. Kärkkäinen on syntynyt vuonna 1945 Tiuruniemen tuberkuloosiparantolassa, Joutsenossa. Hän tuli Tampereelle vuonna 1973 kenkäteollisuuden palvelukseen ja on asunut Hervannassa vuodesta 1975. 

Aarnio on opiskellut kirjoittamista lukuisilla kirjoituskursseilla, mm. kirjaston kirjoituspiireissä, Viita-Akatemiassa, Toimihenkilöjärjestöjen Sivistysliiton kursseilla ja opistojen kirjoitusryhmissä ja menestynyt useissa kirjoituskilpailussa.

Aiemmat teokset:
”Bostonin Punainen Hehku” vuonna 2014 on kokoelma novelleja, runoja ja kertomuksia, mm. yllämainitut tekstit ovat kirjassa. Omakustanne.
”Mandalaa ja punontaa” Mediapinta 2017. Suomi 100 runokirjaa -sarjassa ilmestynyt runokirja.

 

Mainokset
Mainokset
%d bloggers like this: