Tulenkantajien kirjapiiri. Vieraana Leena Krohn.

Keskiviikkona 16. toukokuuta kello 18 Tulenkantajien kirjapiirissä keskustellaan Leena Krohnin uutuuskirjasta Kadotus. Meillä on ilo ja kunnia saada kirjailija Leena Krohn kirjapiirin vieraaksi mukaan keskustelemaan!

Krohnin (s.1947) laaja tuotanto sisältää romaaneja, lastenkirjoja, novelleja sekä esseitä. Krohnin kirjoitusten vaivihkainen huumori ja kuulas kieli puhuvat olemassaolomme kummallisistakin piirteistä rohkeasti ja älykkäästi.

Krohn on saanut lukuisia kirjallisuuspalkintoja, muun muassa Finlandia-palkinnon teoksestaan Matemaattisia olioita tai jaettuja unia (WSOY, 1992). Romaani Hotel Sapiens (Teos) ilmestyi 2013, ja oli sekin Finlandia-ehdokas. Hänen tuoreimpia töitään ovat kiitetty, vuonna 2015 julkaistu romaani Erehdys ja syksyllä 2016 julkaistu kaunis runokertomus Kirje Buddhalle. Leena Krohn on yksi tunnetuimpia suomalaisia kirjailijoita maailmalla. Hänen kirjojaan on julkaistu parillakymmenellä kielellä.

Tulenkantajien kirjapiiri kokoontuu noin kerran kuukaudessa keskustelemaan ajankohtaisista kirjoista. Piirin vetäjänä toimii kulttuuritoimittaja ja kriitikko Siskotuulikki Toijonen.

Tervetuloa kuuntelemaan ja keskustelemaan!

LeenaKrohn

Kuva: Laura Böök

Mainokset
Mainokset
%d bloggers like this: