Runokirjan julkkarit : Sinikka Laitinen Hetkellistä läsnäoloa

Tervetuloa Sinikka Laitisen toisen runoteoksen Hetkellistä läsnäoloa julkkareihin ja Runoimprovisaatioryhmä Muuntajan keikalle 25.5. kello 17!

Sinikka Laitinen on tamperelainen runoilija, joka työskenteli myyntineuvottelijana Kustannus Oy Aamulehdessä lähes neljänkymmenen vuoden ajan. Hän opiskeli Viita-akatemian kolmivuotisessa kirjoittajakoulutuksessa ja valmistui keväällä 2003 ja on sijoittunut hienosti kärkeen monissa eri runokilpailuissa ja – tapahtumissa.

Hetkellistä läsnäoloa on Sinikka Laitisen toinen runokirja. Puut ovat liikkeessä ihmistä kohti -runoteos ilmestyi vuonna 2017.

Tapahtumassa esiintyy myös mainio Runoimprovisaatioryhmä Muuntaja. Viitapiiri ry:n vuonna 2000 perustama kokoonpano luo runoja yleisön antamista sanoista. Muuntaja on esiintynyt eri puolilla Suomea sekä useissa suurissa kirjallisuustapahtumissa että pienissä tunnelmallisissa tilaisuuksissa. Muuntajan jäseniä ovat Tiina Poutanen, Sari Harsu, Petri Pykäläinen, Kari Raineranta, Matti Borg, Sinikka Laitinen, Helena Virtain ja Jere Luukkanen.

 

Ohjelma:
17.00 Avaus Tiina Poutanen
Kirjan esittely Sinikka Laitinen
17.25 Sari Harsu ja Petri Pykäläinen, runoja
17.35 Runoimprovisaatioryhmä Muuntaja
17.40 Helena Virtain ja Tiina Poutanen, runoja
17.45 Yhteislaulu, Kalliolle kukkulalle (Chydenius)
Matti Borg ja Sinikka Laitinen yleisön kanssa
17.50 Sinikka Laitinen
17.55 Jere Luukkanen ja Kari Raineranta, runoja
18.00 Muuntaja / Sinikka loppusanat

hetkellista

Mainokset
Mainokset
%d bloggers like this: