Menetelmällisen kirjallisuuden antologia Tampereella

Tervetuloa juhlistamaan Menetelmällisen kirjallisuuden antologian (toim. Teemu Ikonen) ilmestymistä Teos & Tulenkantajat -kirjakauppaan tiistaina 18.9. klo 18! Luvassa on teoksen luentaa ja keskustelua aiheesta Teemu Ikosen johdolla. Mukana keskustelemassa muiden muassa Markku Eskelinen, Juri Joensuu, Maria Matinmikko, Mikko Mankinen, Marko Niemi, Taneli Viljanen ja Jaakko Yli-Juonikas.

Antologia esittelee kansainvälisessä ja kotimaisessa kirjallisuudessa kehitettyjä kirjoittamisen menetelmiä, keksii uusia ja soveltaa niitä käytäntöön. Se näyttää runsain esimerkein, millaisia tuloksia menetelmistä on saatu ja saadaan kirjallisuudessa ja sen leveillä reuna-alueilla. Erityisesti teoksen sivuilta käy ilmi, mihin kaikkeen menetelmällinen kirjallisuus taipuu suomen kielellä: syvällisistä sanaleikeistä mutkikkaisiin kaunokirjallisiin ja eri ilmaisuvälineitä yhdisteleviin rakennelmiin, hätkähdyttävistä klassikkomuunnelmista traumaattisten aiheiden tuoreeseen käsittelyyn.

Antologiassa ovat mukana Jaakko Yli-Juonikas, Sinikka Vuola, Taneli Viljanen, Jarkko Tontti, Kaarina Tammisto, Antti Salminen, Harry Salmenniemi, Marko Niemi, Maria Matinmikko, Mikko Mankinen, Sami Liuhto, Ville Keynäs, Juri Joensuu, Teemu Ikonen, Markku Eskelinen, Camille Bloomfield ja Jan Baetens.

Vapaa pääsy, tervetuloa!

Mainokset
Mainokset
%d bloggers like this: