Julkaisutilaisuus: Kerro minulle kaunis sana

kerro minulle kaunisTule kuulemaan kaunis sana ja kertomaan omasi! Kirjailija Kirsti Kurosen ensimmäinen kuvakirja ja konkarikuvittaja Karoliina Pertamon tuore yhteisteos Kerro minulle kaunis sana julkaistaan kirjakaupassa perjantaina 8.3. kello 18. Tarjolla pientä purtavaa. Lämpimästi tervetuloa!

”Jaakon pää meinaa poksahtaa rumista sanoista, joita koti on täynnä. Hän lähtee etsimään kauniita sanoja mummulta saatuun siniseen lippaaseen. Mikä on kaunis sana naapurin Sallin mielestä? Entä kirjastosedän – tai lumihevosen? Tai päiväkodin Pipsan?”

Herkkä kuvakirja saa maistelemaan tuttuja sanoja, huomaamaan kielen vivahteet ja sen lohduttavan voiman. Mikä on sinusta kaunis sana? Kirsti Kurosen ihanan tarinan on kuvittanut omaan värikylläiseen tyyliinsä Karoliina Pertamo.

Kirsti Kuronen on lempääläinen kirjailija, joka on saanut teoksellaan mm. Topelius-palkinnon. Kerro minulle kaunis sana on hänen ensimmäinen kuvakirjatekstinsä. Karoliina Pertamo on espoolainen kuvittaja, jonka teokset ovat olleet useamman kerran Finlandia Junior -ehdokkaina.

www.karoliinapertamo.strikingly.com
www.kirstikuronen.com

%d bloggers like this: